Рулетики "Шкільні роки"
- Свинина (м’якоть) 500 г
- Баклажан 2 шт.
- Бринза 250 г
- Помідор 3 шт.
- Масло вершкове 70 г
- Олія рослинна
- Кріп (сухий)
- Приправа (Італійські трави, порошок сушеної цибулі і часнику)
- Спеції (для помідорів)
- Лавровий лист
- Сіль
- Перець
Свинину нарізати пластинами і відбити, попередньо накривши харчовою плівкою.
М'ясо посипати часником, цибулею, перцем, подрібненим лавровим листком (пудрою), скласти шматочки один на одного і залишити на 30 хвилин.
Баклажани помити, обрізати плодоніжки і нарізати уздовж на пластинки. Посолити з обох сторін і залишити хвилин на десять, щоб видалити гіркоту. Потім промокнути паперовим рушником і обсмажити із двох боків на олії до золотистого кольору.
Бринзу натерти на тертці.
На кожен шматочок м'яса викласти бринзу.
Посипати італійськими травами.
Зверху покласти помідори, нарізані кружечками, посипати травами для помідорів.
М'ясо згорнути рулетиками і закріпити зубочистками.
Обсмажити рулетики на олії.
Рулетики звільнити від зубочисток і загорнути у баклажани.
На деко покласти вершкове масло і викласти рулетики. Запікати у духовці хвилин 25-30 при температурі 180 градусів.
Викласти готові рулетики на тарілку, посипати тертою бринзою і кропом.
Салаты с перепелиными яйцами рецептыКулинарные рецепты
Немецкая кухня мясные салаты. Мясной салат.
Приготовление плова здесь
Выращивание перепелов на мясо - перепела жареные.
Рецепты салатов из ананасов и сельдерея. Рецепты салатов из ананасов.
Рецепты из редьки белой от кашляКулинарные рецепты. Рецепты и советы
рецепт крема для украшения торта
Googl кулинарные рецепты сайт xoрошая. Кулинарный сайт allsweet.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter