Рулетики "Подвійне диво"
- Яловичина (вирізка) 6 шт.
- Грудка куряча 6 шт.
- Бекон (нарізка)
- Сир твердий 100 г
- Петрушка (зелень) 1 пуч.
- Сметана 250 мл
- Майонез 250 мл
- Часник 2 зуб.
Яловичину і грудку нарізати на скибочки і тонко відбити. Укласти 2 тонкі смужки бекону, на нього скибочку яловичини, посипати приправою для м'яса і трохи посолити, потім скибочку грудки.
Знову посипати приправою, укласти скибочку сиру (або трохи тертого сиру) і посипати петрушкою. Все разом згорнути рулетиком, увіткнути вертикально 3 зубочистки. Укласти рулетики у сотейник.
Поставити у гарячу духовку хвилин на 20. Потім залити соусом і запікати до готовності (ще хвилин 40).
Для соусу змішати сметану, майонез і подрібнений часник.
Подавати із відвареною картоплею та свіжими овочами.
Рецепты салатов на любой вкус - мясные салаты рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Пасхальные рецепты: рецепты пасхи. Избавьтесь от варикоза навсегда.
Рулька юлия высоцкаяБиография Юлии Тимошенко. Юлия Тимошенко - персональный сайт
Украинская кухня рестораны КиеваИсключительные и блистательные кухни в американском стиле -дерево на заказ
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter