Рулетики із яловичини "Вечірні гості"
- Яловичина (філе) 500 г
- Картопля 1 шт.
- Горошок (консервований) 1 бан.
- Сметана 200 мл
- Огірок 3 шт.
- Сіль
- Перець чорний
Відварити картоплю.
М'ясо нарізати на продовгуваті шматочки (товщиною 1-1,5 см).
Ретельно відбити.
Посолити, поперчити кожен шматочок. Обсмажити з одного боку до рум'яної скоринки (але вона не повинна бути дуже жорсткою).
Обсмажити зелений горошок для начинки до невеликої скоринки.
Начинка. Варену картоплю (розім'яти ложечкою у пюре), смажений горошок і сметану помістити в одну миску і ретельно перемішати.
По одній ложечці начинки загорнути у м'ясо (назовні несмаженою стороною), закріплюючи зубочисткою.
Обсмажити рулетики до золотистої скоринки.
Подавати з рештою горошку, свіжим огірком, і полити сметаною.
Оладьи как в детском саду рецептыоладьи как в детском саду
Вкусные салаты с заправкой из маслаСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Кулинарные рецепты от Tramontina - салаты с апельсинами рецепты. Осетинские пироги на заказ.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter