Рулетики із яловичини
- Яловичина 0.5 кг
- Сир твeрдий 50 г
- Часник 3 зуб.
- Майонез 3 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний
- Перець червоний пекучий
- Лавровий лист
- Вода 50 мл
Нарізати м'ясо на відбивні. Укласти м'ясо у пакет і відбити із двох сторін. Відбивні посолити, додати червоний та чорний перець. Часник дрібно нарізати, сир також дрібно нарізати, у часниково-сирну масу додати 1 ст. л. майонезу і перемішати. На шматок м'яса викласти 0,5-1 ч. л. часниково-сирної маси і закрутити м'ясо із начинкою у рулетик. Дно каструлі або глибокої сковороди змастити майонезом, щільно укласти рулетики, знову змастити майонезом, додати лавровий лист. Можна присипати панірувальними сухарями. Додати воду і поставити на середній вогонь, довести до кипіння. Потім накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні 30-40 хвилин.
Вкуснейшие рецепты тут - мясные блюда для фуршета. Кафе-Бар на Бауманской! Акции.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт торта бисквит с фруктами. Торт с фруктами.
Салат со свеклой и селeдочкой, с моей любимой заправкой www.recepti.biz.ua
Очень вкусные пироги: пирог со шпинатом. Быстрые рецепты блюд! Вкусно.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter