Рулетики із рисом та грибами
- М´ясо (свинина) 500 г
- Гриби свіжі (опеньки) 300 г
- Цибуля 1 шт.
- Рис 0.5 скл.
- Сіль, перець мелений чорний
- Олія рослинна
- Молоко 200 мл
- Яйце 1 шт.
М'ясо нарізати скибочками товщиною близько 1 см. Добре відбити. Посолити і поперчити.
Цибулю і гриби дрібно порізати, обсмажити на олії до золотистого кольору, посолити.
Рис промити, залити холодною водою і варити до готовності. Відварений рис з'єднати із грибами, перемішати і викласти по столовій ложці на кожну м'ясну скибочку.
М'ясні скибочки скрутити у рулетики і закріпити краї зубочистками, щоб не випадала начинка.
Розігріти сковороду, змастити її олією і злегка обсмажити рулетики.
Для соусу рідкі вершки з'єднати із яйцем, приправити сіллю і меленим перцем. Жароміцну посудину змастити олією, укласти рулетики, залити все соусом.
Запікати близько 20 хвилин при 180 градусах. Потім перевернути і запікати ще 20 хвилин у духовці до появи золотистої скоринки. Рулетики подавати гарячими.
Кексы с грушейРецепт Кекса В Мультиварке. Авторские рецепты
Салат кучками рецепт с фото фантазияМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепты блюд из молок осетровых рыб http://recepti.biz.ua
Рецепты праздничных блюд с фотографиямиКулинарные рецепты. Праздничные подборки рецептов
Приготовление домашней мясной колбасыПодpобная технология домашнего виноделия
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter