Рулетики із рисом та грибами

ДРУГІ СТРАВИ
648 Рулетики із рисом та грибами
Фото - Рулетики із рисом та грибами
інгредієнти:
  • М´ясо (свинина) 500 г
  • Гриби свіжі (опеньки) 300 г
  • Цибуля 1 шт.
  • Рис 0.5 скл.
  • Сіль, перець мелений чорний
  • Олія рослинна
  • Молоко 200 мл
  • Яйце 1 шт.

Рулетики з рисом і грибами інгредієнти М'ясо нарізати скибочками товщиною близько 1 см. Добре відбити. Посолити і поперчити.

Рулетики з рисом і грибами Цибулю і гриби дрібно порізати, обсмажити на олії до золотистого кольору, посолити.

фото Рулетики з рисом і грибами Рис промити, залити холодною водою і варити до готовності. Відварений рис з'єднати із грибами, перемішати і викласти по столовій ложці на кожну м'ясну скибочку.

М'ясні скибочки скрутити у рулетики і закріпити краї зубочистками, щоб не випадала начинка.

Рулетики з рисом і грибами Розігріти сковороду, змастити її олією і злегка обсмажити рулетики.

Для соусу рідкі вершки з'єднати із яйцем, приправити сіллю і меленим перцем. Жароміцну посудину змастити олією, укласти рулетики, залити все соусом.

Запікати близько 20 хвилин при 180 градусах. Потім перевернути і запікати ще 20 хвилин у духовці до появи золотистої скоринки. Рулетики подавати гарячими.

Кексы с грушейРецепт Кекса В Мультиварке. Авторские рецепты

Салат кучками рецепт с фото фантазияМясных, фруктовых и экзотических салатов

Рецепты блюд из молок осетровых рыб http://recepti.biz.ua

Рецепты праздничных блюд с фотографиямиКулинарные рецепты. Праздничные подборки рецептов

Приготовление домашней мясной колбасыПодpобная технология домашнего виноделия

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter