Рулетики із рибного філе
- Філе риби (морський язик) 700 г
- Помідор 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Яйце куряче 1 шт.
- Сметанa 20 ст.л.
- Сік лимона 1 ст.л.
- Сир твердий 200 г
- Кріп
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Горіх мускатний
- Кмин
- Олія рослинна
Hа помідорах зробити надрізи, обдати окропом і зняти шкірку.
Цибулю і часник почистити, подрібнити часник, цибулю і помідори (дрібними кубиками).
Pибне філе помити, обсушити, посолити, поперчити, скропити лимонним соком.
Hа розігріту сковорідку вилити олію, покласти цибулю і обсмажити до злегка золотистого кольору, додати помідори і смажити ще хвилини 3-4, прибрати з вогню і остудити.
Змішати у невеликій мисці 50 г натертого на крупній тертці сиру, яйце, сметану.
У холодну помідорну суміш додати 150 г натертого на крупній тертці сиру, кмин, мускатний горіх, часник і подрібнений кріп.
Філе розрізати уздовж на дві рівні частини.
Помідорну начинку укласти на рибу, скачати рулетики, закріпивши кінець зубочистками.
Змастити форму для випікання олією, укласти рулетики.
Полити рулетики зверху сирно-сметанною сумішшю, посипати кропом і перцем. Готувати у розігрітій до 190°С духовці хвилин 25-30 (до утворення золотистої скоринки).
Осетинские пироги на заказ - рождественские блюда рецепты. Рецепты с малиной.
Рецепты для мультиварки, вкусно - паска рецепти з фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter