Рулетики із печінки
- Печінка яловича 900 г
- Молоко 1 л
- Сир (ковбасний) 120 г
- Яблуко 1 шт.
- Чорнослив 50 г
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сметана 20 г
- Сіль
- Перець
- Яйце 2 шт.
- Вода 0.5 скл.
- Зелень
Замочити печінку у молоці годин на 5-6.
Обсмажити подрібнену цибулю у невеликій кількості олії до легкого золотистого кольору.
Печінку нарізати великими шматочками, гарно відбити у пакеті із двох сторін.
Яблуко очистити від серцевини і шкірки, нарізати довгими великими брусочками, сир нарізати такими ж брусочками.
На шматочок печінки покласти скибочки яблука і сиру, гілочку петрушки, чорнослив (чорнослив попередньо треба розпарити у теплій воді).
Посолити, поперчити і згорнути у рулетик (можна зв'язати ниткою, а можна щільно скласти у невелику форму для випікання швом вниз).
Зверху на рулетики покласти залишені шматочки яблука і чорнослив.
Посипати смаженою цибулею і натертою на крупній тертці морквою.
Додати трохи подрібненої зелені.
Сир, що залишився, викласти зверху, попередньо порізавши кубиками.
Сметану збити із водою і яйцем.
Вилити суміш у форму, накрити фольгою і поставити у розігріту до 200°С духовку на 1 годину 30-1 годину 40 хвилин.
Готові рулетики разом із овочево-фруктовою сумішшю викласти на тарілку, прикрасити.
Кулинарные рецепты от Tramontina - салат сонечко рецепт. Осетинские пироги на заказ.
Печенье за 15 минут на сковородеПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
http://recepti.biz.uaОколо 2000 рецептов
официальный сайт мокко кулинарный магазин
Кексы в магазине Rozetka - кокосовые кексы рецепт. Кондитерские формы.
Готовим со вкусом - рецепты салата из морепродуктов. Как приготовить летний салат.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter