Рулетики із чорносливом
- Свинина (вирізка) 500 г
- Чорнослив 10 шт.
- Цибуля ріпчаста 5 шт.
- Сіль
- Олія рослинна 4 ст.л.
- Морква 1 шт.
- Томатна паста 3 ст.л.
- Бульйон (вода) 200 г
- Спеції
М'ясо порізати на відбивні, відбити трохи.
Чорнослив навпіл розрізати, цибулю розрізати на шматочки рівнозначні чорносливу.
Відбивні розкласти, посипати сіллю і спеціями.
Покласти шматочок цибулі й чорносливу і згорнути.
Сколоти зубочисткою.
Обсмажити на сковороді спочатку з одного боку.
Перевернути на інший бік і посипати спеціями.
Викласти у глибоку посудину для подальшого тушкування.
Зробити засмажку із цибулі та моркви.
Додати томат і бульйон.
З'єднати із м'ясом і тушкувати 25-30 хв.
Зубочистки дістати перед подачею на стіл.
Шоколадный пудинг рецепт крахмалСоздание, упаковка и доставка букетов из шоколадных конфет
Рецепт салата белочкаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Вкусные Рецепты В Мультиварке - салати з ананасом. Рецепты салатов на любой вкус.
Кулинарные рецепты от Tramontina: консервация грибов рецепты.
www.recepti.biz.uaкульки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter