Рулетики із баклажанів із бараниною
- Баранина 400 г
- Баклажан 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідор (протертий) 250 мл
- Часник 2 зуб.
- Базилік (сухий) 1 ст.л.
- Спеції (сіль, перець)
- Олія рослинна
Баклажани нарізати скибочками, присипати сіллю, щоб пішла гіркота, залишити на 10 хвилин.
Цибулю нашаткувати, моркву натерти на крупній тертці. Цибулю обсмажити на олії до прозорості, додати моркву і тушкувати, помішуючи 5-7 хвилин.
Баранину прокрутити у м'ясорубці, до фаршу підмісити моркв'яно-цибулеву суміш. Посолити, поперчити.
Баклажани промити у холодній воді від солі, обсушити паперовими серветками і обсмажити на олії із двох сторін, доки вони не стануть м'якими.
На баклажани викласти по 2 ч. л. отриманого фаршу і скрутити в рулети. Залишити трохи фаршу для соусу. Перекласти у змащену жиром вогнетривку форму.
Соус. Протерті помідори довести до кипіння, додати часник, пропущений через прес, базилік і фарш, що залишився. Посолити, поперчити, довести до кипіння. Якщо соус вийшов дуже густим, можна додати гарячої води.
Рулети залити отриманим соусом. Духовку розігріти до 180 градусів, запікати приблизно 1 годину.
Мясные блюда для фуршетаВНИИ мясной промышленности. Производство мясной продукции. Мясные консервы
Рецепты выпечки на любой вкус: рождественские выпечки. Любишь сладости? Помни о фигуре.
Рецепт приготовления плов по узбекски тут
ТутУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter