Рулетики для м'ясоїдів
- Яловичина 400 г
- Фарш (свинина або свинина + яловичина) 300 г
- Сир 300 г
- Майонез
- Кінза
- Сіль
- Перець чорний
- Спеції
- Зелень (петрушка, кріп, кінза)
Яловичину нарізати пластинками і відбити. Посолити, поперчити, додати трави: базилік, майоран.
Фарш посолити, поперчити, можна додати спеції для фаршу.
Сир натерти, змішати із нарізаною кінзою, заправити майонезом.
Із фаршу сформувати коржики і загорнути у них сир із кінзою (або іншою травичкою), отримані котлетки загорнути у шматочки яловичини, заколоти зубочисткою. Сформовані рулетики викласти у змащену олією форму, зверху закрити фольгою. Помістити у розігріту до 200 градусів духовку на 45 хв.
Вийняти. Відкрити. Викласти зверху на рулетики трохи майонезу і залишений сир. Поставити у духовку ще на 5 хвилин, щоб сир схопився.
Подавати із будь-яким гарніром.
Рецепт первых блюд www.recepti.biz.ua
Купить консервы - консервация овощей. Секрет свежих продуктов здесь.
Салаты с креветками: салат с креветками и омлетом. Кулинарные рецепты от Tramontina.
рецепт вкусной домашней колбасы
Салат из свежих шампиньонов здесь
Рецепты салатов с каперсамиКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Закрытый пирог со шпинатом и грибами. Рецепт турецкие пироги со шпинатом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter