Рулетики "Дабл" у томатній заливці
- Яловичина (безкісткова)
- Свинина (пісна)
- Горіхи волоські 300 г
- Зелень (петрушка, кінза, кріп) 3 пуч.
- Базилік (свіжий) 1 пуч.
- Чорнослив (без кісточки) 100 г
- Часник 3 зуб.
- Гранат (зерна) 100 г
- Томатна паста (кетчуп) 150 г
- Сіль 30 г
Промити нарізане м'ясо (по 5 скибочок свинини та яловичини), зелень.
Для начинки подрібнити горіхи, зелень, чорнослив, часник і перемішати.
Відбити злегка м'ясо, посолити і намазати рівномірно начинкою.
Згорнути рулетиками і, скріпивши зубочисткою, викласти на деко.
Залишки начинки викласти у серединку між рядами рулетиків і залити томатом, поставити у духовку хвилин на 35-40.
Bикласти на тарілку, прикрасити гранатовими зернами, подавати із гарніром.
http://recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов
Кондитерские формы: кексы и маффины рецепты с фото.
Пасха рецепты кулынарии. Пасха рецепт.
Рецепты эксклюзивных тортов без выпечки recepti.biz.ua
Праздничные салаты к новому годуПраздничное агентство. Праздничная компания
Как делать розочки из крема для украшения тортов тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter