Рулетик м'ясний
- Яловичина 600 г
- Сало або бекон 50 г
- Спеції
- Гірчиця
- Кубик бульйону 1 шт.
- Борошно 1 ст.л.
М'ясо ріжемо на 12 шматків, відбиваємо, солимо, перчимо, змащуємо гірчицею, кладемо смужку сала (смачніше, якщо воно з часником) і загортаємо в рулетик (можна сколоти шпажкою для надійності).
Обсмажуємо з двох сторін на розпеченій олії, щоб зарум'янилося і зчепилося.
Складаємо в посуд для тушкування і заливаємо соусом - на сквороду з киплячим жиром, що залишився від м'яса, кладемо ложку борошна і виливаємо бульйон розведений у 200 мл води. Тушкуємо 30-40 хвилин.
Подаємо з картоплею, поливаємо її соусом від м'яса.
Салат легкий мясной тут
Кулинарные рецепты от Tramontina: скумбрия в маринаде рецепт.
recepti.biz.uaКулинарные рецепты
Салаты рецепты с фото. Лучшая кулинария и рецепты салатов.
ЗдесьРецепты всевозможных диет. Фотографии готовых блюд и процесса приготовления
Googl кулинарные рецепты сайт. Сайт кулинарной книги.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter