Рулети по-грецьки
698
інгредієнти:
- Телятина (скибочки) 8 шт.
- Шинка (скибочки) 8 шт.
- Масло вершкове (маргарин) 80 г
- Цибуля ріпчаста 4 шт.
- Морква 3 шт.
- Сухарі панірувальні 4 ст.л.
- Петрушка 1 пуч.
- Бульйон (м´ясний) 0.5 л
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Обсмажити дрібно нарізану цибулю до золотистого відтінку, використавши 60 г вершкового масла або маргарину, додати панірувальні сухарі, сіль, перець, дрібно нарізану петрушку, ретельно перемішати і зняти з вогню.
Розкласти суміш на добре відбиті скибочки м'яса і покрити скибочками шинки.
Загорнути, перев'язати ниткою.
Покласти в каструлю з 20 г вершкового масла або маргарину, з обсмаженими цибулею і морквою. Залити бульйоном і поставити на слабкий вогонь на 1 годину.
recepti.biz Русские пироги на заказ! Быстрая доставка прямо из печки! Есть самовывоз
Кухни подольские и Польские. Рецепты Польской кухни дрожжевое тесто.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі