Рулети із яловичини по-купецькому
- Яловичина (телятина) 1 кг
- Сир ковбасний 300 г
- Помідор 3 шт.
- Баклажан 3 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений) 2 г
- Олія рослинна 10 мл
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Перець солодкий зелений 2 шт.
- Селера коренева 1 шт.
- Гвоздика 5 шт.
- Лист лавровий 3 шт.
- Вершки 150 г
- Кінза (зелень)
- Часник 3 зуб.
Сир натерти на тертці.
Додати подрібнений часник і кінзу, перемішати. Начинка для рулетів готова.
М'ясо нарізати шматками товщиною 1 см, відбити. У середину покласти начинку, згорнути у рулет.
Рулети щільно укласти у керамічний горщик.
Подрібнити цибулю і обсмажити на олії до золотистого кольору. Моркву нарізати напівкружечками і додати до цибулі. Накрити кришкою і тушкувати 5 хвилин. У перцю видалити плодоніжку і нарубати півкільцями. Тушкувати із цибулею та морквою 5 хвилин. Додати до суміші подрібнені помідори та баклажани, олію. Тушкувати 25 хвилин. За 5 хвилин до готовності додати рубаний часник та мелений перець.
Викласти на рулети отримане соте, додати спеції та сіль, вершки. Випікати при 150 градусах протягом 45 хвилин.
Зефир в шоколаде: конфеты карамель. Формы для леденцов.
ТутПраздничная компания. Праздничное агентство
Готовим стейк: майонез домашний.
Сайт кулинарных. Кулинарный сайт блокнот.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter