Рулети із риби кефаль зі смаженими апельсинами
- Кефаль 2 шт.
- Апельсин 1 шт.
- Олія рослинна
- Сухарі панірувальні 0.5 скл.
- Яйце 1 шт.
- Майонез 2 ст.л.
- Спеції
- Крабові палички 1 шт.
Рибу помити, обсушити.
Випатрати і обережно пальцями звільнити від хребців і кісток.
Перевернути, за допомогою ножиць видалити всі плавці. Відрізати голову.
Другу рибу нарізати на шматки і потім випатрати.
Обидві риби посолити, поперчити і полити соком лимона.
У рибу покласти крабову паличку і нарізану кінзу, акуратно скачати у рулетик до хвоста.
Защипами зубочистками. Запанірувати: борошно, яйце, сухарі. Те ж зробити зі шматочками, все бажано поставити у холодильник на 20 хв.
Запанірувати нарізаний апельсин.
Відправити у фритюр до отримання золотистої скоринки.
Обережно помістити рулетик із хвостом у фритюр, вийняти на серветку. Те ж зробити із кільцями із риби.
Підлива: майонез змішати зі щіпкою шафрану, сіллю, перцем і декількома краплями лимонного соку, розбавити трохи водою (як рідка сметана).
Похабные картинки со Спартаком. Картинки и музыка про Спартак.
Торт с черносливом: торт медовый с черносливом рецепт. Поможем выйти замуж в Германию.
Рецепт выпечки. Фото/Видео: кулинарные рецепты с фотографиями. Как приготовить вкусный шашлык.
Фруктовый салат рецепт с фото. Рецепты салатов с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter