Рулет зі свинячої рульки
- Рулька свиняча
- Печериці свіжі 9 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Перець болгарський червоний 1 шт.
- Приправа
- Лавровий лист
Зі свинячої рульки обережно зняти шкіру, видалити кісточку, а м’ясо нарізати невеликими шматочками. До м'яса додати порізані кубиками червоний перець, печериці, ріпчасту цибулю. Додати приправи, сіль, перець, лавровий листок і пару зубчиків часнику дрібно порізаного або пропущеного через прес. Отриману масу добре вимішати - це начинка для рулету. Потім на свинячу шкіру, зняту із рульки, викласти начинку. Щільно згорнути у рулет і зав'язати марлею. У велику каструлю налити воду, посолити, занурити лавровий листок і рулет. Варити на повільному вогні 2,5 години. Після варіння вийняти рулет і поставити під гніт години на 4-5.
Рецепты капусты пелюсткиКапуста: как сажать, как ухаживать, вредители капусты, фото сортов
Рецепты салатов из морепродуктов. Рецепты салатов морепродукты.
Закупка рецепты - рецепты пошагово с фото. Закупка-продажа сельхозпродукции.
recepti.biz Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепт салата мимоза с фото пошагово с рисомКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter