Рулет зі свинячої підчеревини
- Свинина (підчеревина) 1.5 кг
- Морква 2 шт.
- Перець болгарcький 1 шт.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Часник 10 зуб.
М'ясо вимити, промокнути насухо.
Зробити 2 надрізи, так би мовити "кишені". Один ширше, другий вужче.
Моркву вимити, очистити і нарізати тонкими скибочками.
Болгарський перець нарізати півкільцями.
Часник очистити, пропустити через прес і змішати з сіллю та перцем.
Натерти цією сумішшю м'ясо зовні і зсередини.
Наповнити "кишені" морквою і перцем.
Скрутити у дуже тугий рулет і перев'язати його мотузкою. Покласти у форму (тарілку більшу, качатницю) і на добу поставити у холодильник.
На наступний день дістати рулет, помістити у велику каструлю або в качатницю, залити на 2/3 водою і поставити на вогонь. Після того, як закипить, варити на вогні годин 7-8, доки не піде вся рідина.
По закінченні цього етапу витягти і покласти під прес. Під пресом він повинен бути доки не охолоне.
Після того, як охолоне, зрізати мотузку і розрізати на шматочки.
Как приготовить летний салат - салати до нового року. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Рецепты приготовления блюд: салати з фото рецепти. Рецепт греческого салата.
Кулинарные рецепты от Tramontina - торт кукла рецепт с фото.
Готовим со вкусом: рецепт салата с фетой. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Рецепт похудения в одной капсуле: салат с морепродуктами рецепт. Готовим со вкусом.
Кулинарные рецепты - рецепты пошагово с фото. Готовим со вкусом.
Рецепты даши малаховойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
http://recepti.biz.uaКак приготовить вкусный шашлык? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter