Рулет з лаваша з рибною начинкою
- Лаваш вірменський 4 шт.
- Філе рибне (тілапія) 600 г
- Часник 2 зуб.
- Огірок (свіжий) 2 шт.
- Сир твердий 100 г
- Зелень
- Майонез
- Кетчуп
Рибу відварити у підсоленій воді.
Остудити. Розім'яти виделкою.
Перший лист лаваша змастити по всій поверхні майонезом, в який додати часник. Посипати тертим сиром.
Зверху покласти другий лист лаваша. На нього розкласти філе риби.
Третій лист змастити кетчупом і посипати посіченою зеленню.
На четвертий лист викласти натерті огірки. Які заздалегідь віджати від зайвого соку.
Звернути листи з начинкою рулетом.
Дати просочитися декілька годин (не менше двох).
Рулет нарізати скибочками і подати до столу.
Приготовление и консервация овощей и фруктов. Распечатка консервация овощей.
Спартак картинки hdНовости, фотографии, аудио- и видеоматериалы болельщиков Спартака
Салат с Курицей и ананасами и сыром слоямиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Купить майонез, цены: домашний майонез миксером видео. Статическое смешивание TAH.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter