Рулет з лаваша № 2 - з болгарським перцем
1558
інгредієнти:
- Інгредієнти:
- Лаваш - 1 шт
- Перець болгарський (різного кольору) - 3 шт
- Майонез - 150 г
- Кріп - 1 пуч.
- Олія
Перець краще брати з товстими стінками.
Перець розрізаємо навпіл, чистимо. Викладаємо на деко і змащуємо олією. Відправляємо в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.
Готуємо пасту - змішуємо майонез, кріп. Додаємо трохи солі і чорного меленого перцю (за смаком).
Перець дістаємо з духовки. Даємо охолонути. Чистимо від шкірки. М´якоть нарізаємо соломкою.
Лаваш мажемо пастою, зверху викладаємо перець.
Звертаємо рулетом.
Можна їсти відразу або дати просочитися в холодильнику.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі