Рулет з індичої грудки
- Філе індички (грудка) 500 г
- Моцарела 100 г
- Шпинат 100 г
- Бульйон курячий 200 мл
- Рис (напівдикий (суміш пропареного і дикого)) 0.5 скл.
- Вершки ( 20%) 130 мл
- Сир (Rosenborg) 20 г
- Сіль
- Перець
Індиче філе розкласти у пласт і відбити. Посолити і поперчити.
Нарізати сир моцарела.
У курячому бульйоні протушкувати шпинат (майже 1 хвилину), шумівкою викласти у дуршлак, дати стекти рідині, остудити.
Нарізати остиглий шпинат і моцарелу, змішати.
На пласт м'яса викласти начинку.
Згорнути рулетом, обв'язати ниткою. Загорнути у фольгу і запікати у духовці при 220°С хвилин 15. Розкрити фольгу і підрум'янити (приблизно хвилин 10). Треба дивитися, щоб виділений сік був прозорим. Готовий рулет вийняти з духовки, зняти нитку і нарізати скибочками.
Напівдикий рис відварити майже до готовності, відкинути на дуршлак. Перекласти назад у каструльку. Залити нагрітими до кипіння вершками і довести рис до готовності.
У маленькій каструльці закип'ятити вершки і розчинити у них сир Rosenborg, довести до соусоподібного стану.
При подачі рулет викласти віялом, подавати із соусом, відвареним рисом і овочами.
Рецепты быстрой и вкусной диеты - салат святковий рецепт. Как приготовить летний салат.
Продаёте товары в интернете: арахисовое масло рецепт с фото.
Купить капусту - посуда для квашения капусты. Купить капусту, цены.
Рецепты для пекарни: рецепт праздничных блюд.
Рецепты салатов на любой вкус: мимоза рецепт салата.
Праздничные рецепты - майонез домашний. Домашнии Рецепты на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter