Рулет з індички з грушею
- Філе індички 800 г
- Груша 2 шт.
- Бекон 300 г
- Перець чилі 2 г
- Олія рослинна 10 мл
- Баклажан 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Перець солодкий (зелений) 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Сіль 15 г
- Перець чорний мелений 3 г
Індичку дрібно порубати.
Із груші видалити шкіру, дрібно нарізати і додати до м'яса.
Поперчити і посолити, скропити олією оливковою. У даному маринаді маринувати м'ясо 15 хвилин.
У форму для запікання викласти бекон.
Потім викласти фарш і зверху закрити беконом. Випікати 40 хвилин при температурі 200°С.
Овочі помити й обсушити.
Баклажани нарізати уздовж і упоперек із кроком 1 см.
Викласти у миску і перемішати з сіллю. Залишити на 20 хвилин, до виділення соку, який дає гірчинку, після чого промити під проточною водою.
Цибулю дрібно нарізати і обсмажити на олії до золотистого кольору.
Моркву нарізати півкільцями і додати до цибулі.
Накрити кришкою і тушкувати 5 хвилин.
У перцю видалити плодоніжки і нарізати півкільцями, тушкувати з цибулею і морквою 5 хвилин.
Додати до суміші подрібнені томати та баклажани, олію, тушкувати 25 хвилин.
За 5 хвилин до приготування додати рубаний часник і мелений перець.
Рулет нарізати порційно і подавати з тушкованими овочами.
Очень вкусные пончики - рецепты пончиков на кефире. Кулинарные рецепты.
Как приготовить вкусный шашлык - торт воздушный сникерс рецепт с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter