Рулет м'ясний "Калейдоскоп"

ДРУГІ СТРАВИ
622 Рулет м'ясний "Калейдоскоп"
Фото - Рулет м'ясний
інгредієнти:
  • Телятина (пашина) 1 кг
  • Шпинат 200 г
  • Морква 2 шт.
  • Сметана 150 г
  • Спеції

М'ясо добре промити і злегка відбити. Натерти будь-якими спеціями для м'яса (сухим часником і базиліком), посолити і обмазати сметаною, залишити на 2 години. Шпинат і натерту на крупній тертці моркву спасерувати на сковорідці із вершковим маслом - це буде начинка. Дістати м'ясо, начинку рівномірно нанести на м'ясо і згорнути у рулет, міцно пов'язати ниткою. Натерти добре сметаною, загорнути у фольгу і поставити у розігріту до 170 градусів духовку на 2 години. Кожні 30 хвилин розгортати фольгу і поливати соком, що утворився. За 15 хвилин до закінчення приготування відкрити фольгу повністю.

Мясные блюда для фуршетаМясные консервы. ВНИИ мясной промышленности. Производство мясной продукции

маковый кекс торт

http://recepti.biz.ua профессиональные кулинарные сайты

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter