Рулет м'ясний "Калейдоскоп"
- Телятина (пашина) 1 кг
- Шпинат 200 г
- Морква 2 шт.
- Сметана 150 г
- Спеції
М'ясо добре промити і злегка відбити. Натерти будь-якими спеціями для м'яса (сухим часником і базиліком), посолити і обмазати сметаною, залишити на 2 години. Шпинат і натерту на крупній тертці моркву спасерувати на сковорідці із вершковим маслом - це буде начинка. Дістати м'ясо, начинку рівномірно нанести на м'ясо і згорнути у рулет, міцно пов'язати ниткою. Натерти добре сметаною, загорнути у фольгу і поставити у розігріту до 170 градусів духовку на 2 години. Кожні 30 хвилин розгортати фольгу і поливати соком, що утворився. За 15 хвилин до закінчення приготування відкрити фольгу повністю.
Мясные блюда для фуршетаМясные консервы. ВНИИ мясной промышленности. Производство мясной продукции
http://recepti.biz.ua профессиональные кулинарные сайты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter