Рулет м'ясний із грибами
- Фарш м´ясний (яловичий) 500 г
- Печериці 6 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Кабачок 300 г
- Сир твердий 50 г
- Яйце куряче 1 шт.
- Сухарі панірувальні 5 ст.л.
- Ткемалі 2 ст.л.
- Гірчиця 1 ст.л.
- Сметана 1 ст.л.
- Сіль
- Приправа
Кабачок очистити, натерти на дрібній тертці, змішати із м'ясним фаршем, додати панірувальні сухарі, сіль, яйце, добре вимісити.
Цибулю дрібно порізати, підсмажити на сковорідці.
Гриби вимити, порізати, додати до цибулі, обсмажити разом до випаровування рідини, посолити, додати сметану, тушкувати ще хвилин 5, злегка остудити.
Фарш розкотити на дошці.
Викласти на нього гриби.
Потерти зверху сир.
Скачати рулет у вигляді великої котлети. Покласти у змащену оливковою олією форму.
Змішати соус ткемалі і гірчицю, змастити цим соусом рулет зверху.
Запікати у духовці хвилин 50 при 190 градусах.
Салат святковий рецептУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Салат с жареными грибами и ветчиной слоямиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
А каков Ваш характер - рецепты бездрожжевого теста для хлеба. Рецепты для пекарни.
Салат с Вареной Курицей. Салат из Курицы с клюквой и карри.
Салат с Белыми грибами на зимуМясных, фруктовых и экзотических салатов
Фото рецепты новогодних блюдЗабавные фото и видео животных
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter