Рулет м'ясний
- Яловичина 400 г
- Гірчиця 1 шт.
- Креветки 10 шт.
- Мигдаль 50 г
- Сир 50 г
- Огірок (маринований) 4 шт.
- Яйце 2 шт.
- Вершки 100 мл
- Сіль
- Спеції для м´яса
М'ясо розрізати як книжку, відбити, натерти гірчицею, сіллю і спеціями.
Начинка.
Горіхи подрібнити, яйце в круту, огірки, сир натерти на крупну тертку, креветки порвати на 2-3 частини, перемішати, покласти на м'ясо, заколоти по довжині м'ясо зубочистками. Дати полежати в холодильнику годину.
Кляр - яйця збити, м'ясо вмочити в яйце, в сухарі, у яйце, обсмажити з 2 сторін на сковорідці.
Потім перекласти на деко, приготувати соус з решти яєць (від кляра) і вершків, все ще раз збити, можна додати трохи солі і спецій для м'яса. Залити цим рулет і в духовку, розігріту до 175 градусів на 20 хв, а потім 75-80 градусів на 35 хв. Якщо є гриль, то можна включити, коли зменшити вогонь.
Конфеты карамель своими рукамиПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов
Моем руки правильно: салати на швидку руку. Украшение блюд.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты новогодних блюд. Рецепты с малиной.
www.recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Купить молоко - крем из сгущенного молока.
Готовим со вкусом: как приготовить пирог из тыквы.
Рестораны Украинской кухни в петербурге. Украинская национальная кухня скачать.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter