Рулет м'ясний

ДРУГІ СТРАВИ
631 Рулет м'ясний
Фото - Рулет м'ясний
інгредієнти:
  • Яловичина 400 г
  • Гірчиця 1 шт.
  • Креветки 10 шт.
  • Мигдаль 50 г
  • Сир 50 г
  • Огірок (маринований) 4 шт.
  • Яйце 2 шт.
  • Вершки 100 мл
  • Сіль
  • Спеції для м´яса

М'ясо розрізати як книжку, відбити, натерти гірчицею, сіллю і спеціями.

 

Начинка. 

Горіхи подрібнити, яйце в круту, огірки, сир натерти на крупну тертку, креветки порвати на 2-3 частини, перемішати, покласти на м'ясо, заколоти по довжині м'ясо зубочистками. Дати полежати в холодильнику годину.

Кляр - яйця збити, м'ясо вмочити в яйце, в сухарі, у яйце, обсмажити з 2 сторін на сковорідці. 

Потім перекласти на деко, приготувати соус з решти яєць (від кляра) і вершків, все ще раз збити, можна додати трохи солі і спецій для м'яса. Залити цим рулет і в духовку, розігріту до 175 градусів на 20 хв, а потім 75-80 градусів на 35 хв. Якщо є гриль, то можна включити, коли зменшити вогонь.

Конфеты карамель своими рукамиПроизводство шоколада, конфет, батончиков, карамели, печенья, тортов

Моем руки правильно: салати на швидку руку. Украшение блюд.

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты новогодних блюд. Рецепты с малиной.

www.recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы

Купить молоко - крем из сгущенного молока.

Готовим со вкусом: как приготовить пирог из тыквы.

Рестораны Украинской кухни в петербурге. Украинская национальная кухня скачать.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter