Рулет м'ясний
- Свинина 1 кг
- Сало (свіже) 350 г
- Сир твeрдий 300 г
- Спеції (сіль, перець)
Нарізати свинину великими шматками, шириною 1,5 см. Відбити з двох сторін, викласти на харчову плівку квадратом. Посолити, поперчити.
Сало нарізати тоненькими шматочками і викласти шаром на м'ясо. Посолити, поперчити.
Сир нарізати шматочками, викласти на сало.
За допомогою плівки згорнути рулет, зв'язати ниткою, покласти у фольгу. У фользі зробити отвір зверху. Поставити у духовку на 220-250 градусів. Випікати близько години, потім відкрити фольгу і дати рулету підрум'янитися.
www.recepti.biz.uaРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
recepti.biz Рецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты для мультиварки, вкусно: как испечь пирог с тыквой. Мультиварка Philips.
http://recepti.biz.uaПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Кулинарный сайт миллион меню http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter