Рулет картопляний з м'ясом і грибами
- Картопля 1 кг
- Фарш курячий (філе) 400 г
- Яйце куряче 2 шт.
- Олія соняшникова 50 г
- Борошно пшеничне 50 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сіль (спеції)
- Сметана (майонез)
Картоплю почистити і відварити до готовності. Посолити. Додавши яйця і масло, приготувати пюре. Молоко не додавати - інакше рулет розвалиться.
Фарш обсмажити на сковорідці в невеликій кількості соняшникової олії, посолити. Порізати і обсмажити гриби і цибулю, при бажанні посолити.
Беремо харчову плівку. Розстилаємо на столі. На плівку викладаємо пюре і розподіляємо до бажаної товщини, але не тонше 1 см, інакше начинка вилізе назовні.
На отриманий картопляний корж викладаємо гриби і цибулю, потім фарш. Піднімаючи кінці плівки, закриваємо рулет. Якщо десь з'явилися тріщинки, дірочки - замазуємо їх пюре з хвостів рулету.
За вільні кінці плівки піднімаємо рулет і перекладаємо на деко, попередньо застеливши його пергаментом або фольгою.
Ставимо деко в прогріту духовку і випікаємо до утворення золотистої скоринки.
Подавати зі сметаною і зеленню.
круглосуточная доставка Украинской кухни
Салати до Нового року 2015салати до нового року
Рождественская выпечка рецепты в хлебопечкеТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Мультиварки для выпечки - выпечка на новый год с фото. Готовим со вкусом.
Салат из Курицы и манго тут
Немецкие кухни: немецкая кухня рецепты с фото.
Рецепты приготовление канапе. Инструменты для приготовления канапе.
Танцы-повторялки для детей: рецепты блюда на рождество. Кулинарные рецепты.
Велнес-центр Каскад - сальса рецепт с фото. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter