Рулет із молодого ягняти
- Філе ягняти 600 г
- Сіль 0.5 ч.л.
- Перець чорний (мелений) 0.5 ч.л.
- Зелень (свіжі: базилік, зелена цибуля, кмин, петрушка) 150 г
- Часник 3 зуб.
- Сир твердий (пармезан тертий) 150 г
- Шинка 80 г
- Вино червоне напівсолодке 200 мл
- Маргарин (рідкий) 30 г
Розділити філе на 4 шматочки.
Зробити глибокий надріз з довгого краю, так, щоб другий край залишився цілим. Розгорнути філе, воно вийде в два рази ширше.
Відбити шматочки м'яса, обгорнувши їх в харчову плівку. М'ясо посолити, поперчити.
Нарізати зелень.
Потім часник.
На філе, ближче до краю, покласти два шматочки тонко нарізаної шинки. Потім уздовж краю викласти часник, зверху зелень і пармезан.
Згорнути шматочок м'яса з начинкою в рулет і обмотати ниткою, щоб не розвернувся під час готування.
Обсмажити рулетики з усіх боків на рідкому маргарині, додати вино і тушкувати хвилин 5. Потім поставити рулетики разом з отриманим винним соусом в духовку на 10-15 хвилин при 200 градусах.
Рецепты без выпечки в духовкеУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Кулинарные рецепты с пошаговым описаниемКулинарные блоги
Купить яблоки, цены: печень с яблоками рецепт. Мультиварки для выпечки.
Кулинарные рецепты от Tramontina - консервация грибов рецепты.
Духовой шкаф и панель Privileg: семга запеченная с картофелем в духовке. Рецепты Для Мультиварки.
Поможем выйти замуж в Германию: рецепты салатов из креветок с фото. Рецепты В Мультиварке Рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter