Рулет із курки з овочами
- Філе куряче 500 г
- Морква 2 шт.
- Перець солодкий 1 шт.
- Цукіні 200 г
- Білок яєчний 2 шт.
- Вершки 100 мл
- Печериці 50 г
- Капуста романеско заморожена 50 г
Муслін. Куряче філе перетворити на пюре за допомогою блендера. Кухонний посуд та інгредієнти в процесі приготування краще охолоджувати.
Додати яєчні білки, збити пюре міксером, влити вершки, посолити, поперчити, ретельно перемішати. Готове пюре помістити в холодильник.
Овочі для рулету. Моркву, цукіні і перець порізати у довжину смужками, печериці вимити, порізати, підготувати суцвіття капусти.
Овочі злегка проварити і облити холодною водою.
Взяти довгу форму для випічки кексу, змастити її олією, дно вистелити папером для випічки. Викласти перший шар мусліну, розрівняти його. Поверх викласти смужки моркви.
Знову покрити шаром мусліну і викласти наступний шар овочів - цукіні і перець.
І нарешті, останній шар - печериці і капуста.
Зверху змастити залишеним шаром мусліну. Закрити форму фольгою, помістити на водяну баню і поставити в попередньо розігріту до 150 градусів духовку на 30-40 хвилин.
Випечений рулет охолодити, викласти на тарілку, обсушити, прикрасити.
Кулинарные рецепты от Tramontina: салати та закуски. Готовим со вкусом.
Рецепт приготовления шоколадного пудинга. Шоколадный пудинг.
Салати з твердим сиромсалати з твердим сиром
Частный Монтессори детский сад: оладьи как в детском саду.
http://recepti.biz.ua рататуй рецепт французская кухня
Мультиварка Philips - вкусные рецепты с фото на пасху. Как приготовить летний салат.
Рецепты морепродукты салаты. Рецепты салата из морепродуктов.
Польская кухня салатыПольская светотехническая продукция. Польское турагентство
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter