Рулет із курки
- Курка 1 шт.
- Чорнослив (без кісточок або солодкий перець червоний, помаранчевий, або волоські горіхи) 10 шт.
- Спеції (сіль, перець, приправи)
- Желатин 1 ч.л.
Обробити курку, ніжки надрізати і розпластати так, щоб отримався прямокутник.
На ті частини, на яких шар м'яса занадто тонкий, покласти латочки зі зрізаного з грудки білого м'яса. Товщина шару повинна бути максимально однаковою.
Посолити й поперчити курку, присипати трохи желатином.
Викласти начинку на середину курячого прямокутника.
Згорнути рулет, починаючи із широкої сторони.
Обмотати декількома шарами харчової плівки, кінці зав'язати, сам рулет перев'язати ниткою.
Доцільно зробити невеликі рулети.
Налити воду у велику каструлю, додати запашний перець, лавровий лист, корінь петрушки та інші прянощі, посолити - вода при цьому повинна бути злегка пересоленою.
Довести воду до кипіння і помістити рулети. Зменшити вогонь до мінімуму, накрити каструлю кришкою і варити 40 хвилин.
Зварені рулети придавити гнітом і остудити.
Салат со стручковым горохом и брокколиКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Салат из омлета с ветчиной и фасольюВкусные и полезные салаты для стройной фигуры. Блюда от диетолога. Читайте
Кулинарные рецепты от Tramontina: лазанья рецепт высоцкая.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: салати з свинячого язика. Рецепты В Мультиварке Рецепты.
Рецепты новогодних праздничных блюдСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт пампушек с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter