Рулет із картоплі з горіхами
- Картопля 700 г
- Горіхи 150 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Зелень 1 пуч.
- Сіль
- Масло вершкове 50 г
- Яйце 4 шт.
- Борошно 2 ст.л.
- Вершки 250 г
- Сметана 100 г
- Перець чорний
Готуємо основу: картоплю зварити і пропустити через м'ясорубку, додати 2 ст. л. борошна, 2 яйця, сіль, перець.
Для начинки: цибулю порізати дрібно і обсмажити до золотистого кольору на вершковому маслі, горіхи подрібнити, а зелень порубати.
Картоплю на харчовій плівці за допомогою борошна розкотити в прямокутний пласт (можна руками).
Обсмажену цибулю розподілити по всій поверхні картоплі.
Зверху посипати посічену зелень.
Зверху зелені щедро посипати горіхами.
За допомогою плівки загорнути в рулет.
Готовий рулет розрізати на часточки по 3 см і обсмажити на олії.
Змастити форму маслом і викласти готові рулети.
Готуємо соус: вершки, яйця, сметану - збити, додати сіль і перець.
Залити соусом рулети і поставити в розігріту духовку до 180°С на 15 хвилин.
Рецепт сирника з макомИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Рецепт имбирного напитка - плов рецепт приготовления.
Салаты и закуски - салаты с фото. Готовим рыбу.
Торт наполеон фирменный рецепт. Кулинарные рецепты торт наполеон.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter