Рулет "Хрюшка Індичка"
- Індичка (телятина, яловичина, свинина) 1 кг
- Ковбаски (сирі) 3 шт.
- Булка (суха) 120 г
- Молоко
- Спеції
- Приправа (трави італійської кухні)
- Яйце 1 шт.
- Кетчуп 3 ст.л.
Філе ноги індички розпластати і розрізати як книжку, щоб поверхня була більше і тонше. Натерти гірчицею, спеціями і нашпигувати часником.
Маленькими порціями видавити фарш із кишки ковбасок, додати кетчуп і яйце. Булку замочити у молоці. З'єднати все разом, посолити, поперчити, додати нарізані трави і, дрібно порізаний, перець чилі. Рівномірно розподілити цю суміш на нашпигованій індичці.
Згорнути в рулет і закріпити його зубочистками. Натерти оливковою олією, гірчицею та спеціями. Покласти у вогнетривку форму з високими краями (за розміром рулету, щоб не розповзався в усі сторони).
Поставити під гриль (220 градусів) у прогріту духовку і обсмажити до золотистої скоринки (30 хв).
Потім накрити фольгою і зменшити нагрів до 90 градусів, залишити на 2 години.
Рецепты здоровой выпечки - десерты без выпечки рецепты с фото.
Рецепты праздничного новогоднего стола. Рецепты к праздничному новогоднему ужину 2007 г.
Варенье из арбуза: черничное варенье. Черничная Liqberry.
www.recepti.biz.ua Кофейный кекс с карамелизированной тыквой и орехами
Рецепт пасхи в хлебопечке панасоник 2501Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter