Рулет "Богатирський"
- Свинина (безкісткова, корейка) 800 г
- Фарш курячий (охолоджений) 300 г
- Печінка cвинна 250 г
- Сир твердий 100 г
- Часник 6 зуб.
- Сметана 200 г
- Спеції (сіль, перець)
- Лимон 1 шт.
- Зелень (кріп, петрушка, коріандр)
- Картопля 10 шт.
- Огірок (свіжий)
Свинину розрізати в пласт і добре відбити.
Розкласти на поверхні, збризнути лимоном.
Посолити, поперчити (за бажанням можна збризнути соєвим соусом).
Часник (4 зубчики) дрібно нарубати і змішати зі сметаною.
Намазати пласт свинини сметаною з часником.
Зверху викласти курячий фарш. Посолити, збризнути лимоном. Посипати тертим на крупній тертці сиром.
Поверх сиру викласти тонко нарізану печінку.
Збризкати лимоном, посолити, поперчити.
Загорнути пласт в рулет, закріпити зубочистками.
Зверху збризнути лимоном, посипати залишками часнику.
Посолити, поперчити. Навколо викласти цибулю, нарізану на 4 частини, картоплю (за бажанням).
Закрити кришкою, поставити на середній або сильний вогонь до утворення водяного кільця.
Після цього зменшити вогонь до малого і готувати, не піднімаючи кришки, 50 хвилин.
Викласти на тарілку, розрізати на порції, на гарнір подати цибулю, печену картоплю. Посипати рубаною зеленню, полити бульйоном, що виділився, прикрасити соліннями.
Проблеме с печенью не бывать: печеня по домашньому. Доставка готовой еды на неделю.
Рецепты вторых блюд с фото - рецепти з фото.
Рецепт диетических сырников. Диетическая еда рецепты.
Производство Черной Икры - холодные закуски с красной икрой. Холодные закуски.
Рецепт пасхиПраздничный стол к Пасхе
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепт домашний майонез.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter