Рулет "4 білка"
- Фарш (яловичий + курячий) 500 г
- Бринза 250 г
- Яйце перепелине 9 шт.
- Хліб білий 30 г
- Молоко 100 мл
- Спеції
Додати у яловичий і курячий фарш розмочену у молоці скибочку батона, спеції.
У підготовлену форму для випічки покласти першим шаром яловичий фарш.
Потім розмістити варені (очищені) яйця.
Зверху - курячий фарш і яйця.
Потім натерту на крупній тертці бринзу.
Накрити кінцями паперу (щоб бринза не згоріла) і відправити у духовку (200 градусів) на 20 хвилин.
Через 20 хвилин відкрити папір і знову - у духовку. Через 25 хвилин рулет готовий.
рецепты приготовления мясных салатов
Осетинские пироги на заказ - рецепт торта из тыквы. Вкусные рецепты с фото.
Торт Киевский рецепт из 4 яиц здесь
Рецепт и фото салат цезарь. Рецепт салата цезарь фото.
Блюда на любой вкус: праздничные первые блюда. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Готовим со вкусом - новые рецепты тортов с фото. Эксклюзивные торты на заказ.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter