Рулет "4 білка"

ДРУГІ СТРАВИ
845 Рулет "4 білка"
Фото - Рулет
інгредієнти:
  • Фарш (яловичий + курячий) 500 г
  • Бринза 250 г
  • Яйце перепелине 9 шт.
  • Хліб білий 30 г
  • Молоко 100 мл
  • Спеції

Рулет

 

 

Рулет Додати у яловичий і курячий фарш розмочену у молоці скибочку батона, спеції.

У підготовлену форму для випічки покласти першим шаром яловичий фарш.

фото Рулет Потім розмістити варені (очищені) яйця.

Зверху - курячий фарш і яйця.

Рулет Потім натерту на крупній тертці бринзу.

Рулет Накрити кінцями паперу (щоб бринза не згоріла) і відправити у духовку (200 градусів) на 20 хвилин.

Рулет Через 20 хвилин відкрити папір і знову - у духовку. Через 25 хвилин рулет готовий.

Рулет

 

Рулет

рецепты приготовления мясных салатов

Осетинские пироги на заказ - рецепт торта из тыквы. Вкусные рецепты с фото.

Торт Киевский рецепт из 4 яиц здесь

Рецепт и фото салат цезарь. Рецепт салата цезарь фото.

Блюда на любой вкус: праздничные первые блюда. Рецепты для мультиварки, вкусно.

Готовим со вкусом - новые рецепты тортов с фото. Эксклюзивные торты на заказ.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter