Рубаний курячий шніцель
- Філе куряче (з кісточкою) 4 шт.
- Рис (варений) 200 г
- Буряк (варений) 3 шт.
- Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
- Яйце куряче 2 шт.
- Сир твердий
- Часник 12 зуб.
- Картопля 2 шт.
- Куркума
- Перець чилі
- Сіль
- Борошно пшеничне
- Олія соняшникова
Зняти шкіру з крил.
Нарізати філе смужками, потім кубиками.
Рис, яйця, філе куряче (нарізане кубиками), цибулю, куркуму, перець червоний гострий, сіль перемішати.
Натерти буряк. Перемішати.
Натерти картоплю.
Обваляти шніцелі у борошні (краще в панірувальних сухарях) і обсмажити з обох боків до скориночки.
Змастити деко олією і розкласти шніцеля.
Скибочки сиру розрізати навпіл і покласти на шніцелі. На кожен шніцель по зубчику часнику. Поставити деко в розігріту духовку (200 градусів на 10-15 хвилин). Сир злегка підрум'яниться, і шніцелі вийняти з духовки.
На стіл подати з зеленню і овочами.
Салат ласточкино гнездо фотоРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Католическое Рождество рецепт здесь
Плов рецепт приготовленияИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
www.recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепт куриной печени recepti.biz.ua
Медовик торт рецепт www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter