Рожевий птах
- Філе курки 3 шт.
- Вишня 1 скл.
- Кефір 0.5 скл.
- Сік лимона 1 ст.л.
- Кардамон 1 ч.л.
- Борошно 1 ст.л.
- Сметанa 2 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Філе нарізати недрібними кубиками, скласти у миску, залити лимонним соком. Додати кардамон, сіль і перець. Перемішати і залишити на 10 хвилин.
Розігріти сковорідку до максимуму, прогріти на ній курочку до білої скоринки, помішуючи - хвилини три.
Змішати у блендері вишню і кефір. Залити курочку і накрити сковорідку кришкою. Ще хвилин десять вона тушкується.
Відкрити кришку, якщо шматочки набули кольору, трохи зменшити вогонь і дати рідині трохи випаруватися. Це триває хвилин 5.
Відлити частину рідини у кухоль (половина), трохи остудити і додати сметану та борошно. Перемішати виделкою до утворення рідкого соусу.
У цей час курка у залишку рідини вже повністю приготувалася.
Залити її соусом і помішувати протягом 30 секунд.
Відставити на деякий час.
Подати.
Салат з ананасами та куркоюИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Как приготовить летний салат: салат с копченым мясом рецепт.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: рецепт салата з язиком. Рецепты для пекарни.
Простые рецепты: рецепты блюд с ливером.
Грануляторы комбикорма и пеллет: салат с курицей.
Салат из картошки моркови и яицИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter