Рожева курочка
653
інгредієнти:
- Курка 2 кг
- Сік томатний 3 ст.л.
- Майонез 3 ст.л.
- Соєвий соус 1 ст.л.
- Приправа (для м´яса, грузинська ) 2 ст.л.
- Лавровий лист 2 шт.
- Сіль
- Цукор
- Цибуля ріпчаста 6 шт.
- Часник 2 зуб.
Розрізати курку на порційні шматочки, промити і просушити.
Додати до курки приправи, сіль, лавровий лист, крупно порізану цибулю і часник. Все перемішати.
Маринад: змішати томатний сік, майонез, соєвий соус і трохи цукру.
Залити маринадом курку, перемішати і поставити на ніч у холодильник.
Готувати курку в духовці при температурі 180-200 градусів близько 1,5 години.
Рецепты салатов на любой вкус: рецепты из редьки. Торт В Мультиварке Рецепты.
Мимоза салат с сыром и масломКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепты пирогов и пирожков с фото - пирог со шпинатом. Рецепты пирогов и пирожков.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі