Розетки
- Свинина (корейка без кістк) 300 г
- Помідор 1 шт.
- Перець солодкий 50 г
- Соєвий соус 1 ст.л.
- Олія рослинна
- Сіль
- Спеції
Свинячу корейку помити, обсушити.
Добре відбити у пласт, товщиною приблизно 0,7 см.
Посипати приправою (суміш мелених спецій: часник, біла гірчиця, коріандр, майоран, червоний солодкий і чорний перець, ялівець і селера).
Додати соєвий соус і ложку олії. Цією сумішшю обмазати «побиту» корейку і залишити маринуватися хоча б на 10-15 хвилин.
Половинку помідора треба нарізати тонкими пластинками.
Перець - витягнутими, не дуже широкими прямокутниками.
Мариноване м'ясо розрізати на смужки шириною близько 1,5-2 см упоперек жирового прошарку, щоб кожна зі смужок виявилася «із жирком».
Смужки викласти одну за одною внахлест. Зверху, на невеликій відстані, покласти пластинки помідора.
Згорнути м'ясо із помідорами спірально у формі розетки.
Нанизати розетки на шампури разом зі шматочками солодкого перцю.
Для ефектності можна використовувати перець різних кольорів.
Смажити на сковороді або на грилі. Можна спочатку обсмажити розетки на розпеченій сковороді із мінімальною кількістю олії по 1-1,5 хв із кожної сторони.
Потім довести до готовності у нагрітій до максимуму духовці ще хвилин 10.
Рецепты Приготовления: рецепты приготовления мясных салатов.
Мультиварка Philips - рецепти блюд на кожен день. Рецепты приготовления блюд.
Как приготовить вкусный шашлык - грушевый пирог перевертыш от юлии высоцкой.
Кексы в магазине Rozetka - кексы кофейные. Очень вкусные кексы.
Рецепты вторых блюд: рецепти блюд з мяса. Рецепты приготовления блюд.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter