"Розбите серце"
- Грудка куряча 1 кг
- Гранат 2 шт.
- Картопля 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Яйце куряче 1 шт.
- Паприка 2 ст.л.
- Масло вершкове 150 г
- Сіль
- Перець
- Зелень петрушки
Картоплю і цибулю почистити.
Курячі грудки промити, обсушити і відварити з порізаною цибулею, сіллю, перцем.
Картоплю відварити, приготувати пюре з додаванням вершкового масла, солі, сирого яйця і обов'язково збити. Пюре повинно бути середньої консистенції.
Гранат почистити.
Курячі грудки з одного боку змастити картопляним пюре і, тримаючи в одній руці, іншою всипати в середину гранатові зерна. Скріпити курячі грудки шампуром, все серце змастити картопляним пюре, рясно посипати паприкою з обох сторін.
"Серце" викласти на тарілку, прикрасити зеленню петрушки. При подачі на стіл вийняти шампур, зерна граната красиво висипаються на тарілку і виходить "розбите серце".
Рецепты для мультиварки, вкусно: вторые блюда по домашнему.
Рецепт для приготовления плова http://recepti.biz.ua
Лазанья из мацы: рецепты пошагово с фото. Кулинарные рецепты.
Рецепты приготовления блюд - рецепты блюда на рождество.
Рецепты Приготовления: рецепт салата с морепродуктов. Кулинарные рецепты от Tramontina.
ЗдесьКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter