Rosti
- Картопля 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Масло вершкове (розтоплене) 4 ст.л.
- Сіль
- Сир м´який
Страву краще починати готувати увечері. Почистити картоплю (розмір картоплин повинен приблизно дорівнювати ємності для мафінів).
Картоплю зварити в підсоленій воді до напівготовності (приблизно 10 хвилин). Далі - обов'язковий пункт: картоплю поставити на ніч у холодильник. Від витриманості картоплі залежить смак і структура rosti. Потерти картоплю, цибулю та сир. Розігріти духовку до 230 градусів. Змастити форми для мафінів 2 ст. л. олії, розкласти в ємності картопляну суміш, зверху полити маслом, що залишилося.
Запекти їх в духовці до рум'яності (приблизно 30 хвилин). Подавати теплими з салатом як самостійну страву або як гарнір.
ЗдесьСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты быстрой и вкусной диеты - салат невеста рецепт.
Готовим со вкусом - рецепты пляцков с фото. Мультиварка Philips.
Рецепты печень трескиШарлотка В Мультиварке С Яблоками Рецепт. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter