Ростбіф у коньячно-медовому маринаді із пряною картоплею
- Яловичина 1 кг
- Картопля 1 кг
- Часник 5 зуб.
- Гірчиця діжонська 2 ст.л.
- Мед рідкий 1 ст.л.
- Коньяк 2 ст.л.
- Сіль
- Перець мелений (чорний і червоний гострий)
- Олія рослинна
- Печериці 300 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
Підготувати м'ясо. Промити, звільнити від плівок і жилок, якщо вони є. На тарілочці змішати трохи дрібної солі і перець.
Часник (3 зубчики) очистити і нарізати на невеликі пластинки. Обваляти у суміші перцю та солі.
Нашпигувати м'ясо часником.
Натерти залишеною сумішшю солі і перцю.
Для маринаду змішати гірчицю, мед.
Додати коньяк.
М'ясо помістити у ємність із маринадом. Залишити мінімум на годину, максимум на 4. Ідеально - 2 години.
Через деякі проміжки часу, перевертати м'ясо, щоб маринад "проникав" в усі його частини.
Картоплю очистити, нарізати на часточки, відварити до напівготовності у підсоленій воді.
На сковороді розігріти олію. Обсмажити м'ясо з усіх боків, буквально по хвилинці на сильному вогні з кожного боку.
У маринад, який залишився від м'яса, помістити картоплю.
Деко викласти фольгою. Цибулю очистити, нарізати кільцями. Укласти по центру, створюючи подобу подушки для м'яса. На цибулю викласти обсмажене м'ясо.
У картоплю додати залишений часник.
Картоплю укласти поруч із м'ясом. Можна додати трохи крупно нарізаних печериць. Запікати все у розігрітій до 190 градусів духовці хвилин 40.
Подавати у гарячому вигляді разом із картоплею.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты юлии высоцкой. Кулинарные рецепты с фотографиями.
Купить наши продукты онлайн - тайская кухня рецепты салатов.
Рецепт индийской кухни тут
Мимоза салатРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Официальный сайт кулинарный поединок. Кулинарные сайты с фотографиями.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter