Ростбіф у коньячно-медовому маринаді із пряною картоплею

ДРУГІ СТРАВИ
691 Ростбіф у коньячно-медовому маринаді із пряною картоплею
Фото - Ростбіф у коньячно-медовому маринаді із пряною картоплею
інгредієнти:
  • Яловичина 1 кг
  • Картопля 1 кг
  • Часник 5 зуб.
  • Гірчиця діжонська 2 ст.л.
  • Мед рідкий 1 ст.л.
  • Коньяк 2 ст.л.
  • Сіль
  • Перець мелений (чорний і червоний гострий)
  • Олія рослинна
  • Печериці 300 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.

Ростбіф в коньячно-медовому маринаді з пряним картоплею інгредієнти Підготувати м'ясо. Промити, звільнити від плівок і жилок, якщо вони є. На тарілочці змішати трохи дрібної солі і перець.

Ростбіф в коньячно-медовому маринаді з пряним картоплею Часник (3 зубчики) очистити і нарізати на невеликі пластинки. Обваляти у суміші перцю та солі.

фото Ростбіф в коньячно-медовому маринаді з пряним картоплею Нашпигувати м'ясо часником.

Ростбіф в коньячно-медовому маринаді з пряним картоплею Яловичина Натерти залишеною сумішшю солі і перцю.

Ростбіф в коньячно-медовому маринаді з пряним картоплею Картопля Для маринаду змішати гірчицю, мед.

Ростбіф в коньячно-медовому маринаді з пряним картоплею Часник Додати коньяк.

Ростбіф в коньячно-медовому маринаді з пряним картоплею Горчіцадіжонская М'ясо помістити у ємність із маринадом. Залишити мінімум на годину, максимум на 4. Ідеально - 2 години.

Ростбіф в коньячно-медовому маринаді з пряним картоплею Мед рідкий Через деякі проміжки часу, перевертати м'ясо, щоб маринад "проникав" в усі його частини.

Ростбіф в коньячно-медовому маринаді з пряним картоплею Коньяк Картоплю очистити, нарізати на часточки, відварити до напівготовності у підсоленій воді.

На сковороді розігріти олію. Обсмажити м'ясо з усіх боків, буквально по хвилинці на сильному вогні з кожного боку.

Ростбіф в коньячно-медовому маринаді з пряним картоплею Перецмолотий У маринад, який залишився від м'яса, помістити картоплю.

Ростбіф в коньячно-медовому маринаді з пряним картоплею Масло рослинне Деко викласти фольгою. Цибулю очистити, нарізати кільцями. Укласти по центру, створюючи подобу подушки для м'яса. На цибулю викласти обсмажене м'ясо.

Ростбіф в коньячно-медовому маринаді з пряним картоплею Печериці У картоплю додати залишений часник.

Ростбіф в коньячно-медовому маринаді з пряним картоплею Лукрепчатий Картоплю укласти поруч із м'ясом. Можна додати трохи крупно нарізаних печериць. Запікати все у розігрітій до 190 градусів духовці хвилин 40.

Подавати у гарячому вигляді разом із картоплею.

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты юлии высоцкой. Кулинарные рецепты с фотографиями.

Купить наши продукты онлайн - тайская кухня рецепты салатов.

Рецепт индийской кухни тут

Мимоза салатРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте

Официальный сайт кулинарный поединок. Кулинарные сайты с фотографиями.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter