Ростбіф "Мрія про літо"
- Яловичина (вирізка) 500 г
- Перець болгарський 2 шт.
- Чорнослив (без кісточки) 1 скл.
- Часник 4 зуб.
- Кріп 1 пуч.
- Петрушка 1 пуч.
- Базилік 1 пуч.
- Олія рослинна
- Олія оливкова 1 ст.л.
- Масло вершкове
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Нарізати дрібно зелень.
Часник розчавити пресом, змішати із сіллю, дрібно порізаною зеленню і додати ложечку оливкової олії. М'ясо посипати чорним меленим перцем, натерти приготовленою сумішшю і залишити маринуватися на одну годину.
Приготувати гарнір. Перець нарізати смужками.
Тушкувати в олії.
Чорнослив промити і порізати смужками.
Додати до перцю за 10 хвилин до готовності.
Частину, що залишилася суміші зелені та часнику змішати з панірувальними сухарями.
Після маринування обваляти м'ясо у панірувальній суміші. Підсмажити з обох сторін на вершковому маслі до готовності.
Перед подачею на стіл викласти ростбіф на тарілку. На гарнір подати тушкований перець із чорносливом.
Можна ще додати на гарнір і рис.
Формы для леденцов - конфеты карамель.
Кулинарные рецепты от Tramontina - кулинарные сайты с рецептами и фото. Готовим со вкусом.
Рецепт салата вкуснятинаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Кухонные столы интернет магазин: страви до святкового столу. Мебельный интернет магазин.
Рецепты салат с консервированным лососем пошаговый с фото recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter