Ростбіф із ароматним пряним вершковим маслом
- Яловичина 800 г
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Сіль, перець
- Петрушка 0.5 пуч.
- Кріп 0.5 пуч.
- Масло вершкове 100 г
- Сік лимонний 1 ч.л.
- Часник 2 зуб.
М'ясо помити і обсушити на паперовому рушнику.
Смажити на добре розігрітій оливковій олії протягом 1 хвилини із кожного боку на великому вогні, перевертати м'ясо треба лопаткою, а не виделкою, щоб не пошкодити поверхню.
Після короткого обсмажування м'ясо посолити, поперчити, а потім смажити на невеликому вогні до повної готовності.
Зелень вимити й обсушити, щоб на ній не залишилося води, а потім дрібно порубати ножем.
Масло викласти у миску і розмішати до отримання однорідної маси, додати часник, пропущений через прес, сіль, перець і лимонний сік.
У кінці додати зелень.
Добре перемішати, залишити, щоб масло настоялося.
Викласти масло на плівку (чи пергамент) і сформувати довгий валик, відправити у холодильник.
Зняти м'ясо зі сковороди, покласти на тарілку, а зверху викласти шматочки вершкового масла із зеленню.
Подавати на стіл із печеною картоплею та квасолею.
Рецепты салатов на любой вкус - салат кучками.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты капусты пелюстки.
ТутКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Легкие супы рецепты с фотоМеждународная ассоциация легкой атлетики
Мультиварка Philips: рецепт домашнего печенья на смальце. Купить Печенье.
Выбираете Thermos - приготовление йогурта в термосе. Внимание! Термосы и термокружки.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter