Ростбіф

ДРУГІ СТРАВИ
712 Ростбіф
Фото - Ростбіф
інгредієнти:
  • Яловичина (жирна) 1 кг
  • Олія оливкова 2 ст.л.
  • Спеції (сіль, перець чорний мелений)

Ростбіф інгредієнти М'ясо має бути кімнатної температури. Посолити з усіх боків і залишити хвилин на 15.

Чорний перець змішати з оливковою олією і рясно намазати цією сумішшю м'ясо.

Ростбіф Помістити м'ясо у розігріту до 200 градусів духовку. Після закінчення 20-25 хвилин зменшити температуру у духовці до 150 градусів і довести ростбіф до бажаної кондиції. Орієнтовні внутрішні температури правильного ростбіфа: 50-55 для кривавого, 55-65 для средньоготового, вище 65 - для добре готового.

фото Ростбіф Коли вийняти м'ясо із духовки, накрити його щільно фольгою для того, щоб дозволити дійти до готовності протягом як мінімум 20 хвилин, за цей час він злегка охолоне, і соки у ньому устаткуються. 

Ростбіф Яловичина

ТутКулинарные рецепты. Рецепты и советы

http://recepti.biz.uaМеждународная ассоциация легкой атлетики. Федерация легкой атлетики

Рецепты Для Мультиварки: крем для торта для украшения.

http://recepti.biz.uaВкусные быстрые и простые Рецепты Соусов