Ростбіф
- Яловичина (жирна) 1 кг
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Спеції (сіль, перець чорний мелений)
М'ясо має бути кімнатної температури. Посолити з усіх боків і залишити хвилин на 15.
Чорний перець змішати з оливковою олією і рясно намазати цією сумішшю м'ясо.
Помістити м'ясо у розігріту до 200 градусів духовку. Після закінчення 20-25 хвилин зменшити температуру у духовці до 150 градусів і довести ростбіф до бажаної кондиції. Орієнтовні внутрішні температури правильного ростбіфа: 50-55 для кривавого, 55-65 для средньоготового, вище 65 - для добре готового.
Коли вийняти м'ясо із духовки, накрити його щільно фольгою для того, щоб дозволити дійти до готовності протягом як мінімум 20 хвилин, за цей час він злегка охолоне, і соки у ньому устаткуються.
ТутКулинарные рецепты. Рецепты и советы
http://recepti.biz.uaМеждународная ассоциация легкой атлетики. Федерация легкой атлетики
Рецепты Для Мультиварки: крем для торта для украшения.
http://recepti.biz.uaВкусные быстрые и простые Рецепты Соусов
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter