Російський плов
- Крупа перлова 1 скл.
- Гливи 300 г
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний
Помити гливи і варити хвилин 10 (посолити).
Нарізати цибулю, обсмажити.
Натерти на тертці моркву, також обсмажити (окремо від цибулі).
Змішати цибулю та моркву.
Відварені гливи нарізати і також обсмажити.
Змішати гливи, цибулю та моркву. Покласти у сковороду.
Закип'ятити 2,5 склянки води, укинути сіль і промиту перловку. Варити 5 хвилин.
Із перловки злити воду. Змішати із грибами, цибулею та морквою.
Залити (щоб майже вся суміш покрилася) окропом і закрити кришкою. Довести до кипіння. Зменшити вогонь і тушкувати до готовності.
Вода вся має випаруватися. За часом хвилин 15.
www.recepti.biz.uaЕдим и не толстеем! Кекс из творога, галеты со сливами! Узнайте рецепт
www.recepti.biz.ua плов рецепт приготовления
Рецепт салата с бурякомКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Рецепты новогодних салатов закусок. Рецепты новогодних закусок.
CAKE-BAR - крем для торта для украшения. Оригинальные Кремы.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter