Російська печеня

ДРУГІ СТРАВИ
565 Російська печеня
Фото - Російська печеня
інгредієнти:
  • Свинина (шийка) 800 г
  • Картопля 1 кг
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сіль, перець
  • Лавровий лист
  • Сметана
  • Зелень (кріп і петрушка)

Очищену картоплю нарізати кубиками, обсмажити в олії. Цибулю нарізати великими кільцями, так само обсмажити в олії до золотистого кольору. М'ясо нарізати невеликими шматочками, обсмажити в олії з усіх боків до утворення рум'яної скоринки. У керамічний горщик або каструлю з товстим дном і стінками покласти м'ясо, потім картоплю, цибулю. Додати нарізані коріння, приправити сіллю і перцем, покласти лавровий лист, влити бульйон, щоб продукти тільки злегка були ним покриті.

Тушкувати у гарячій духовці протягом півгодини. За 10 хвилин до закінчення приготування залити печеню сметаною, посипати рубаною зеленню кропу і петрушки.

Подавати зі свіжими або квашеними овочами. 

 

http://recepti.biz.ua рецепты блюд из рыбы сазан

Первые блюда - первые блюда рецепт с фото. Книга Рецептов Для Мультиварки.

Как приготовить летний салат: французская кухня рецепты. Вышивать легко.

Танцы-повторялки для детей - рецепты блюда на рождество. Что подарить коллеге на Рождество.

Рецепты салат с морепродуктамиРецепты и советы

Рецепты тортов - торт воздушный сникерс рецепт с фото. Мультиварка Philips.

Кулинарные рецепты от Tramontina - как правильно приготовить соус бешамель. Любите жареную курочку.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter