«Роли» із яловичини із фруктами
- Яловичина (вирізка) 0.5 кг
- Гірчиця 2 ч.л.
- Яйце (варене) 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Майонез
- Петрушка
- Базилік
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Паприка
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Вино біле сухе 100 г
- Ананас
Яловичину нарізати уздовж на тонкі пластинки (0,5 см), відбити, посолити, поперчити і змастити гірчицею. Прибрати в холодильник на добу.
Моркву натерти на дрібній тертці, цибулю дуже дрібно порізати, яйце натерти на крупній тертці.
Все змішати, додати посічену зелень, трохи посолити, поперчити і додати солодку паприку, заправити майонезом. Майонезу додати не дуже багато, щоб маса була густа.
Ананаси порізати.
На відбитий шматок м'яса викласти тонким шаром начинку, на один кінець покласти шматочки ананасів.
Із боку, де укладені ананаси згорнути рулетиком і заколоти зубочисткою.
Сковороду розпекти з олією, обсмажити рулетики до апетитної скориночки, влити вино і соєвий соус, накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні доки соус не почне карамелізуватися, 40-50 хвилин.
Із готових рулетиків вийняти зубочистки і розрізати упоперек на 2-3 частини, викласти на листя салату, полити соусом, у якому готувалися.
Для різноманітності можна зробити половину рулетиків з ананасами, половину з яблуками.
Рецепты приготовления в микроволновкеИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter