Різото з овочами
- Рис круглий 1 скл.
- Вода (м´ясний або овочевий бульйон) 1 скл.
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Кабачoк 1.5 шт.
- Помідор 4 шт.
- Перець болгарський 2 шт.
- Італійські спеції
- Сіль
- Перець чорний горошком
- Зелень
На розігріту сковороду вилити 1 склянку гарячої рідини (вода або бульйон), нечекаючи її закипання додати 1 ст. ложку оливкової олії.
Викласти увесь рис і варити (тушкувати) майже до готовності. Ступінь готовності рису визначається таким чином, щоб після додавання в нього кабачка, і кабачок і рис приготувалися одночасно. Періодично дивитися, щоб не приклеївся до дна.
Обсмажити на олії дрібно порізану цибулю до золотистого кольору.
Інші овочі дрібно нарізати. Можна частину овочів потерти на тертці, але тоді доведеться випарювати зайву воду.
Коли рис майже готовий, додати цибулю, овочі, спеції, перемішати і тушкувати до готовності. Коли кабачок і рис готові, вимкнути вогонь, посипати готове різото зеленню і подавати до столу.
www.recepti.biz.uaПиццы, салаты, напитки
Блюда на любой вкус: новогодние праздничные блюда.
Пирог со шпинатом и яйцом рецептРецепты пирогов к празднику! Тысячи оригинальных блюд с фото
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter