Різото з морепродуктами
686
інгредієнти:
- Коктейль морський (мідії, креветки, кальмари, гребінці) 350 г
- Рис 150 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Томатна паста 1 ст.л.
- Вино біле сухе 50 мл
- Бульйон (рибний або овочевий) 500 мл
- Сир пармезан 30 г
- Олія оливкова 4 ст.л.
- Зелень (свіжа)
На розігрітій олії обсмажити дрібно нарізані цибулю і часник.
Додати морепродукти і тушкувати 3-5 хв.
На розігрітій олії обсмажити томат, додати рис і смажити близько 2-3 хв, постійно помішуючи.
Додати вино, тушкувати, доки рідина не випарується, додати бульйон (1/3).
У міру википання, додавати частинами бульйон, постійно помішуючи, тушкувати 20 хв (рис повинен стати м'яким і трохи в'язким).
Сир натерти, зелень подрібнити.
До рису додати зелень, сир, перемішати, додати морепродукти, прогріти близько 5 хв, відразу подавати.
Рецепт Творожной Запеканки - рецепт сирника з маком. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепт торта медовика на водяной банеРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі