Різото з морепродуктами

ДРУГІ СТРАВИ
669 Різото з морепродуктами
Фото - Різото з морепродуктами
інгредієнти:
  • Коктейль морський (мідії, креветки, кальмари, гребінці) 350 г
  • Рис 150 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Часник 3 зуб.
  • Томатна паста 1 ст.л.
  • Вино біле сухе 50 мл
  • Бульйон (рибний або овочевий) 500 мл
  • Сир пармезан 30 г
  • Олія оливкова 4 ст.л.
  • Зелень (свіжа)

Різоттосморепродуктамі інгредієнти

Різоттосморепродуктамі На розігрітій олії обсмажити дрібно нарізані цибулю і часник.

фото Різоттосморепродуктамі Додати морепродукти і тушкувати 3-5 хв.

Різоттосморепродуктамі Коктейль морський На розігрітій олії обсмажити томат, додати рис і смажити близько 2-3 хв, постійно помішуючи.

Різоттосморепродуктамі Рис Додати вино, тушкувати, доки рідина не випарується, додати бульйон (1/3).

У міру википання, додавати частинами бульйон, постійно помішуючи, тушкувати 20 хв (рис повинен стати м'яким і трохи в'язким).

Різоттосморепродуктамі Цибуля ріпчаста Сир натерти, зелень подрібнити.

Різоттосморепродуктамі Часник До рису додати зелень, сир, перемішати, додати морепродукти, прогріти близько 5 хв, відразу подавати.

Рецепт Творожной Запеканки - рецепт сирника з маком. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Рецепт торта медовика на водяной банеРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter