Різото з морепродуктами
	
					810				
		
		
				
				
				
				
		
			
				
					
			
			
			
			
	
				 
			
		
				
					
				
			
				
				
		
	
	
			інгредієнти:
- Коктейль морський (мідії, креветки, кальмари, гребінці) 350 г
 - Рис 150 г
 - Цибуля ріпчаста 1 шт.
 - Часник 3 зуб.
 - Томатна паста 1 ст.л.
 - Вино біле сухе 50 мл
 - Бульйон (рибний або овочевий) 500 мл
 - Сир пармезан 30 г
 - Олія оливкова 4 ст.л.
 - Зелень (свіжа)
 
![]()
 На розігрітій олії обсмажити дрібно нарізані цибулю і часник.
 Додати морепродукти і тушкувати 3-5 хв.
 На розігрітій олії обсмажити томат, додати рис і смажити близько 2-3 хв, постійно помішуючи.
 Додати вино, тушкувати, доки рідина не випарується, додати бульйон (1/3).
У міру википання, додавати частинами бульйон, постійно помішуючи, тушкувати 20 хв (рис повинен стати м'яким і трохи в'язким).
 Сир натерти, зелень подрібнити.
 До рису додати зелень, сир, перемішати, додати морепродукти, прогріти близько 5 хв, відразу подавати.
Рецепт Творожной Запеканки - рецепт сирника з маком. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепт торта медовика на водяной банеРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
			Показати коментарі