Різото з грибами
- Рис (коричневий) 1.5 скл.
- Вино біле (сухе або напівсухе) 200 г
- Печериці (свіжі) 250 г
- Петрушка 0.5 пуч.
- Перець болгарський червоний 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Олія рослинна
- Сир твердий 100 г
- Цибуля ріпчаста 2
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
Рис промити в трьох водах.
Нарізати цибулю дрібними кубиками, обсмажити в олії до золотистого кольору.
Додати рис, обсмажити разом з цибулею. Коричневий рис ніколи не стане прозорим, тому його смажити теж до рум'яного кольору.
Влити вино.
1 хвилину пропарити вино з рисом під кришкою, потім додати 1200 мл води. Довести до кипіння.
Нарізати кубиками перець.
Нарізати печериці. Через 10 хвилин додати печериці в рис. Тушкувати ще 20 хвилин.
Подрібнити часник.
Часник злегка обсмажити на сковорідці, додати до нього перець, обсмажити і додати порізану зелень. Тушкувати хвилин п'ять.
Після закінчення 20 хвилин додати перець до рису та грибів. У цей час рис повинен бути вже напівготовим.
Тушкувати до готовності. Якщо необхідно випарувати зайву вологу, тушкувати без кришки.
Перед зняттям з вогню засипати в різото тертий сир, накрити кришкою й дати трохи настоятися.
Подавати на стіл з тим же вином.
Кулинарные сайты с рецептами и фотоКулинарный словарь. Программа Кулинарный блокнот
Рецепт торта Киевский по госту пошаговоИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты для пекарни - рецепты новогодних праздничных блюд. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты американской кухни с фото.
Мультиварки для выпечки - новогодний кекс рецепт. Рецепты на праздничный стол.
Рецепты салат с консервированным лососем пошаговый с фото. Рецепт салата цезарь с фото.
Маковый торт рецепт с фотоТорты и пирожные на заказ. Изготовление тортов на заказ
Салат мимоза калорийность тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter