Різото з білими грибами
- Рис (круглий) 100 г
- Вино біле 100 г
- Бульйон (курячий) 250 г
- Пармезан 50 г
- Масло вершкове 25 г
- Гриби (сухі білі) 100 г
- Цибуля ріпчаста
- Олія оливкова
Гриби залити окропом. Дати настоятися.
Дрібно нарізати цибулю (білу), обсмажити до золотистого кольору на оливковій олії, туди ж додати рис (обсмажити до прозорості). Додати курячий бульйон.
Натерти пармезан.
Білі гриби витягнути з води, віджати. Обсмажити на вершковому маслі.
Потім в блендер.
До рису додати трохи білого вина і півсклянки бульйону.
Різото знімаємо з вогню, змішуємо з подрібненими грибами. Викладаємо на тарілку, прикрашаємо шматочками пармезану і вершкового масла.
Простые рецепты - кулинарные рецепты с пошаговым описанием. Кулинарные блюда для худеющих.
Готовим со вкусом: рецепт салата вкуснятина. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
вкусные торты на день рождения рецепты
Кулинарные рецепты на каждый день - кулинарные сайты. Готовим со вкусом.
Как приготовить летний салат: рецепт салата с буряком.
Рецепты салатов на новый год с фотографиямиРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter